Medicinhjulet- verktyg för Mindfulness

ThomasZetterstrom/ januari 19, 2021/ Okategoriserade/ 0 comments

Du kan inte påverka din historia lika lite som du kan påverka framtiden. Men du kan påverka och göra någonting åt hur historian och framtiden lever i dig just nu.

Medicinhjulet- verktyg för Mindfulness, verktyg för att nå inre lugn och harmoni här och nu, i det som är. teknikerna och metoderna är många, men målet är i slutet ett och samma, att vakna upp och vara närvarande i det som är i stunden, utan att identifiera sig med de tankar och känslor som vi upplever. Utan att Vara fast i oro ångest rädslor som egentligen hör hemma i dåtid eller framtid. När vi vaknar upp, när vi är i harmoni, i ayni då konspirerar universum för oss, för att bitarna i livet ska hamna på rätt plats. Paradoxen blir i nuet att det inte finns någon plats som är rätt eller fel, utan där vi befinner oss i stunden och är alltid rätt plats och rätt upplevd känsla. Skillnaden blir att det är något vi i stunden upplever inte identifierar oss med som sanning. Detta eftersom historian inte informerar oss om hur våran framtid skall se ut. Inte Heller vem vi är på grund av vår historia. Historien har nog avsnitt, framtiden har sitt. Det enda du har det är stunden just nu. Med hjälp av medicinhjulet och dess tekniker, finns kraftfulla redskap att komma i harmoni med det som varit och hur vi tror att framtiden kan se ut, allt för att vi ska kunna vara närvarande och vakna i stunden, i nuet det ända som vi faktiskt har. Här och nu spelar varken gårdag eller imorgon dag någon som helst roll.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*