Världsträdets Puls- Lilla Medicinhjuleten

En introduktion till Shamanens Medicinhjul– ett exklusivt erbjudande inklusive kost och logi!

Under fyra dagar kommer du tillsammans med oss investera i en resa med utgångspunk i ditt eget hjärta runt medicinhjulet. 

Detta är en intensiv introduktion till årsprogrammet Shamanens Medicinhjul. 

Med den arketypiska  energin från Söder lösgör vi den energi som din historia håller, energin från Väst medvetandegör och transformerar de draman och mönster av rädslor som begränsar ditt liv, energin i Norr hjälper dig att identifiera och dränera den energi som håller dig fast i olika roller slutligen låter vi energin i Öst re-informera hela din varelse så att du hittar vägen hem och minns vem du är. Du kommer under dessa dagar att bygga en personlig mesa, shamanens eget altare och med hjälp av de 9 Munay-Ki riterna förankrar du ditt helande och initieras in i universell lineage av earth keepers. Välkommen att ta nästa stora steg på din själs resa, välkommen att säga ja till ett liv i kärlek och glädje, att vandra hjärtats väg, ett liv bortom invanda mönster av rädsla och livs-draman. 

Upplev fyra intensiva dagar där vi håller varandra med fina samtal, helande möten, vacker natur, trumresor, och ceremonier.

Varmt välkommen önskar Anna- Karin & Thomas. 

Kostnad 7800:- inkl mixat-boende och alla måltider. Sängkläder och handduk tar du med själv.

OBS platsen kan komma att ändras!

—————-

Under Världsträdets Puls- en introduktion till Shamanens Medicinhjul arbetar vi med alla delarna från Shamanens Medicinhjul och alla initieringarna från Munay-Ki.

Det som skiljer Världsträdets Puls från Shamanens Medicin Hjul är hur vi lär oss arbeta med klienter och hur vi över tid bygger vår egen Mesa- det personligt altare som håller vår medicin. Här fokuserar vi istället på dig och din personliga resa och på att du skall få en så fin introduktion till shamanismen som möjligt. Allt utifrån där du befinner dig i livet just Nu. 

Varmt välkommen till en transformerande helg som ger dig insikt och upplevelse i vad Shamanismen, Medicinhjulet  och traditionen från Q´eros kan erbjuda dig. En introduktion som om du väljer kommer att ge dig kraftfulla redskap att fortsätta arbeta med. 

Trumresor, Munay-Ki, Kraftdjur, Soul Retreival, Stillhet, Eldceremoni, Att skapa ett altare, Illumination, Tidigare liv är några av de saker du kommer att uppleva och få en introduktion i.

Share this Page