Tanken var från början att du skulle finna en lång personlig presentation av vem jag är på denna sida. Men jag tänker så här, har du kommit så här långt, dvs Du har hittat hit och önskar förändra något i ditt liv, letar efter en personlig Life Coach, är intresserad av utbildning, eller en shamanskt session, ring mig i stället så bokar vi in ett förutsättningslöst samtal där du kan berätta vart du befinner dig och vi ser hur jag kan assistera dig vidare.

Telefon 076-107 64 48 eller e-post thomas@morgonrodnad.com

Legitimerad Sjuksköterska 1992, Auktoriserad Läkemedelskonsulent 1999, Reiki Master 2003, Karuna-Reiki Master 2004. Jag är Certifierad i Mastery in energy medicin från The Four Winds Society 2007 samt flera masterkurser med totalt + 600 utbildningstimmar. Därefter fortlöpande utbildningar med Four Winds, samt inom NLP, Mindfulness/MBSR och Palliativ omvårdnad och pedagogik. Sedan 1999 har jag kontinuerligt haft olika mentorer inom olika områden och sedan 2006 har jag kontinuerligt haft en egen personlig coachning från olika coacher.

Jag har under åren haft förmånen att arbeta nära många fantastiska perosner, där i bland Wake & Kinlen Wheeler, Don Fransisco Chura Flores, Eduardo Chura Apaza, Jeanette Mantel, Edinson Panduro

Men vem är han och hur blev det med det personliga?.. Ring mig så tar vi ett samtal, jag ser fram emot att höra Din berättelse och att svara på dina funderingar.

Jag har utbildat och givit sessioner inom energimedicin och Coaching sedan 2003

Just nu utökar jag min verktygslåda genom en pågående utbildning i nya coaching-tekniker, Core-100 hos Robbins-Madanes Training.