Om mig

Samtal, samtal och samtal. Allt sedan mitt första sommarjobb så har mitt liv kretsat kring olika typer av samtal. Och således olika möten.

Då i mitten på 80 talet, samtal med Helga som lärde mig att koka blåbärsgröt och Berta som påpekade att potatiskoket krävde salt i vattnet. Nu och sedan 2003 i det coachande samtalet och som mentor. Där emellan i samtal av olika kvalité, djup, längd, syfte och karaktär. Jag har samtalat med- döende, rädda, våldtagna, våldtäktsmän, i chock, i kris, föräldrar, kränkta, olyckliga, pedofiler, offer till pedofiler, målinriktade, gamla, unga, barn, dömda, mördare, lyckliga, offer, drabbade, psykotiska, vinnare, höga, ledsna, pyromaner, förlorare, karriärister, koncernchefer, uteliggare, människor med olika tro, minoriteter, personer i smärta och dom utan skriftspråk, lögnare, engelsktalande, kunder, guidade och undervisade. Stundtals har jag även samtalat i sömnen och mycket ofta samtalar jag med mig själv

Jag brinner för det möte som sker i ett gott samtal, i samtal med djup och spännvid, samtal med närvaro, kring stora och små frågor i livet. Samtal kring förändring och manifestation. Samtal som leder dig till mod och större valmöjligheter, samtal som låter dig se mer av allt det fantastiska som finns runt omkring och inom dig. Utforskande och utvidgande samtal som hjälper dig att nå dina mål även i motgång.

I dag vet jag att inga samtal eller ämnen är för stora eller för små och det finns inga samtalsämnen jag i dag backar för. Jag trygg i att möta dig i alla coachingsituationer jag om möjligt kan föreställa mig.

Jag brinner för att assistera till varaktig förändring och att väcka mod hos människor