Thomas

– Unless there is passion there is no destiny –

Jag assisterar mina klienter i att finna en djupare mening i sina liv och att hitta nya vägar för att nå sina mål och att kunna säga Hell Yes och Hell No från en plats av kärlek, trygghet och glädje

Samtal, samtal, samtal och någonting mer, något djupare, det som finns mellan orden, det outtalade.

Allt sedan mitt första sommarjobb så har mitt liv kretsat kring olika typer av samtal. Och således många olika olika möten. Parallellt med dessa samtal och i tystnaden där i mellan har det alltid funnits någonsin mer, något som tagit mig många många år innan jag kunnat sätt ord på det.

Då i mitten på 80 talet, samtal med Helga som lärde mig att koka blåbärsgröt och Berta som påpekade att potatiskoket krävde salt i vattnet.

Nu och sedan 2003 i det coachande samtalet och som mentor. Där emellan i samtal av olika kvalité, djup, längd, syfte och karaktär.

Jag har samtalat med- döende, rädda, våldtagna, våldtäktsmän, människor i chock och i kris, föräldrar, kränkta, olyckliga, pedofiler, offer till pedofiler, målinriktade, gamla, unga, barn, dömda, mördare, lyckliga, offer, drabbade, psykotiska, vinnare, höga, ledsna, pyromaner, förlorare, karriärister, koncernchefer, uteliggare, människor med olika tro, minoriteter, personer i smärta och människor utan skriftspråk, lögnare, engelsktalande, kunder, guidade och undervisade.

Sedan barn har jag hört, sett och kunna förnimma det som kommunicerats på ett annat sätt, på ett spirituellt plan, detta har i sin tur öppnat för många andra typer av möten och utbildningar.

Jag brinner för det möte som sker i ett gott samtal, i samtal med djup och spännvid, samtal med närvaro, kring stora och små frågor i livet. Samtal kring förändring och manifestation. Samtal som leder dig till mod och större valmöjligheter, samtal som låter dig se mer av allt det fantastiska som finns runt omkring och inom dig. Utforskande och utvidgande samtal som hjälper dig att nå dina mål även i motgång.

I dag vet jag att inga samtal eller ämnen är för stora eller för små och det finns inga samtalsämnen jag i dag backar för. Jag trygg i att möta dig i alla coachingsituationer jag om möjligt i dag kan föreställa mig.

Jag brinner för att väcka mod hos mina klienter och assistera till varaktig förändring


Sedan 2003 har jag coachat, varit mentor och utbildat grupper och individer i meditation, mindfulness, Reiki, Karuna-Reiki och Shamansk healing i Medicin Hjulet. Mellan 2007-2016 arbetade Jag tillsammans med ursprungsbefolkning i Peru med att leda grupper i Anderna och Amazonas, där vi delat olika ceremonier för transformation och helande.
Jag är legitimerad sjuksköterska sedan 1992, med erfarenhet från psykiatri, hospice och akutsjukvård. Utbildad och auktoriserad att utbilda och informera om läkemedel sedan 1999. Internationellt certifierad och diplomerad Coach, Certifierad Mastery in Energy Medicine från the four winds society sedan 2007, MBSR-mindfulness instruktör, Reiki och Karuna-Reiki Master.