Soul Coaching

Jag ger sessioner, utbildningar, och mentorsprogrammet över telefon, messenger och google meet

För en session bokar vi 90 minuter.

Bokas på telefon 076-107 64 48 eller via mail thomas@morgonrodnad.com

När och vad? Få ordning på tillvaron, Handskas med en besvärlig arbets eller familje-situation, När man bär på rädslor, tankemönster, sömnproblem, beroende, upplevelsen av att sitta fast i livet och inte kunna förändra sin situation, manifestering, ceremonier för att stärka en förändring, en ny väg, hjälp att finna en ny inriktning i livet. För att ta sig ur mönster och vanor i livet som håller Dig kvar där Du inte önskar vara. När du vill ha hjälp att förankra en ny livsväg. Hitta balans mellan arbete och egentid/ livspussel. För att bringa harmoni och balans på just den plats man befinner sig. Jag erbjuder även despacho ceremonier, house clearing och rites of passage.

För vem? Jag har haft så många olika klienter och kursdeltagare genom åren. Det har varit dem som arbetat på oljeplattform, som sjukgymnaster, som advokat, konstnär, homeopat, som sjuksköterska, shaman, läkare, företagsledare, television, lärare, akupunktör, massör, butiksägare, healer, bokförläggare, inom musik, dataprogrammering, försäljning, akupunktur, på universitet, inom forskning, kustbevakning, miljö, som veterinär, läkemedelsindustri, på bibliotek, som psykolog, yogainstruktör, fiskare, apotekare, skeppare. Detta är en väg som är oberoende av vad du jobbar med, eller har för religiösa tillhörighet. Inom shamanismen dyrkas inga gudar, ingen tillbes. Allt handlar om att komma i harmoni med sig själv och det som finns runt om. Inget större eller mindre än dig och allting ihop. Allt handlar om harmoni och närvaro

Hur? jag använder en rad olika tekniker i mitt arbete, bla illumination/ ljusbad, soul retreival, extraktioner, initieringar och olika ceremonier utifrån rådande situation. En session börjar alltid med ett samtal och en tracking, dvs jag spårar energin och hur den manifesterar sig i form av tex händelser och livsteman i ditt liv. Därifrån med hjälp av mina hjälpare och erfarenhet går vi vidare för att tillsammans med Dig skapa ett rum där förändring är möjlig och helande kan ske.

Alla sessioner sker i dag över webb eller telefon.

Betalning Du kan betala med kort Swish eller Klarna. Jag är momsregistrerad.

Share this Page