Coaching


Som coach vill jag inte att du ska förändra dig själv. Istället vill jag att du ska älska dig själv, vara ärlig och trogen mot dig själv. Att vara ditt autentiska Du och att vara Modig.


Strategic Intervention Life Coaching

Jag hjälper människor att växa sig starka i sitt mod, så att dom kan ta kraftfulla beslut och där igenom uppleva ett rikare liv med nya vägar och fler val möjligheter.

Träffar du mig så kommer du att märka att två saker sticker ut jämfört med många andra coacher, terapeuter och samtalspartners. Jag har sedan jag var ung hunnit samtala med en ovanlig variation av människor i en stor spännvidd av olika kontexter. Och detta genom att ha arbetat inom flera mycket olika områden, men alla med anknytning till hälsa, välmående och personlig utveckling. Med den breda och unika bakgrund som jag har från sjukvård, läkemedelsindustri, medicinteknik, försäljning och olika områden av personlig utveckling, energimedicin och mindfulness så kan jag i dag erbjuda dig coaching på olika nivåer och inom olika områden i livet.

Mig väljer du som coach om du söker finna ditt inre mod för att förändra saker i ditt liv. Om du vill ha en direkt och ärlig kommunikation och önskar utforska dom djupare delarna av ditt liv.

Mitt mål med det som jag erbjuder dig är att Du skall finns flera valmöjligheter i ditt liv än vad du upplever att du har tillgång till i dag. Allt för att ditt liv skall kunna fyllas mer med glädje, kärlek och frihet och med nytt djup och spänst. Jag hjälper dig att lyckas även där du upplever motgång. Jag hjälper dig att finna och se möjligheterna du inte visste fanns där tidigare.

Jag är certifierad Strategic Intervention Coach från Robbins-Madanes och Diplomerad ICF Livs Coach av Strandska Utbildning samt Certifierad av The Four Winds Society med en Mastery in Energy Medicine

Du har möjlighet att boka en enskild coaching session vid behov, men jag rekommenderar dig att göra ett större komittment till dig själv och dina drömmar och mål och i stället boka in 3, 6 eller 12 månader.

Under 3 respektive 6 och 12 månaders programmet coachas du varje vecka och har utöver våra sessioner tillgång till 15 st, 7 st respektive 4 st ”blue light calls” (Ett Blue Light Call är ett 15 minuters coach samtal över telefon, dessa samtal tar vi inom 24h) i samband med ex en jobbintervju, en presentation, ett viktigt möte eller något annat viktigt som dykt upp i ditt liv.

Välkommen att kontakta mig med din förfrågan. Du kan välja att betala med kort, swish eller via Klarna

Alla coaching sker över zoom eller telefon.

Jag arbetar efter ICFs Kärnkompetenser och Etiska riktlinjer

All bokning sker på 076-107 64 48

Ring mig så tar vi ett förutsättningslöst samtal, där du kan berätta din historia för mig och vad det är du önskar skifta och uppnå i ditt liv. Det är här och nu det börjar. Jag ser fram emot att få höra i från Dig.