Som coach vill jag inte att du ska förändra dig själv. Istället vill jag att du ska älska dig själv, vara ärlig och trogen mot dig själv. Att vara ditt autentiska Du.


Strategic Intervention Life Coaching

Life Coaching Mitt mål med det som jag erbjuder dig är att Du skall ges flera valmöjligheter i ditt liv än vad du upplever att du har tillgång till i dag. Allt för att ditt liv skall kunna fylla mer med kärlek och frihet.

När och vad? För att utvecklas och växa på din spirituella resa, För att få ordning på tillvaron, Handskas med en besvärlig arbets- eller familje-situation, När man bär på rädslor, tankemönster, sömnproblem, beroende, eller känslan av att sitta fast och inte kunna förändra sin situation. Eller varför inte jobba med dom saker son du är stolt och lycklig av att ha i ditt liv och bringa in mer av dessa så att ditt liv blir ännu rikare.

Hur? 60 minuter, 30 minuter, 5 ggr, 8 ggr, 3 månader, 6 månade, 1 år. Alla coaching sker över Skype, google meet, eller telefon (60 minuters sessioner kan även bokas som promenad)

Jag erbjuder även coaching till par och grupper.

All bokning sker på 076-107 64 48

Ring mig så tar vi ett förutsättningslöst samtal där du kan berätta din historia för mig och vad det är du önskar skifta och uppnå i ditt liv. Det är här och nu det börjar. Jag ser fram emot att få höra i från Dig.

Betalning sker med visa, mastercard eller Klarna (med klarna finns möjlighet till finansiering) genom iZettle by PayPal, alternativt betalar du med Swish eller banköverföring. Momsregistrerad.