Sessioner

Jag ger sessioner, ceremonier, mentorsprogrammet Luminous Warrior samt vägledande samtal över telefon, messenger, skype, google meet och zoom.

En session tar mellan 60 och 90 minuter, vill du boka ett vägledande samtal så bokar vi 60 minuter, dessa samtal styr du och är en tid där du har möjlighet att tala om det som är viktigt för dig just Nu.

  • Session 1300 kr
  • 3 sessioner (kan delas med någon i familjen) 3000 kr
  • Vägledande samtal 650 kr

Bokas på telefon 076-107 64 48 eller via mail thomas@morgonrodnad.com

Boka tid

När och vad? Få ordning på tillvaron, Handskas med en besvärlig arbets eller familje-situation, När man bär på rädslor, tankemönster, sömnproblem, beroende, upplevelsen av att sitta fast i livet och inte kunna förändra sin situation, manifestering, ceremonier för att stärka en förändring, en ny väg, hjälp att finna en ny inriktning i livet. För att ta sig ur mönster och vanor i livet som håller Dig kvar där Du inte önskar vara. För att bringa harmoni och balans på just den plats man befinner sig. Jag erbjuder även despacho ceremonier, house clearing och rites of passage.

För vem? Jag har haft så många olika klienter och kursdeltagare genom åren. Det har varit dem som arbetat på oljeplattform, som sjukgymnaster, som advokat, konstnär, homeopat, som sjuksköterska, shaman, läkare, företagsledare, bokförläggare, inom musik, dataprogrammering, försäljning, akupunktur, på universitet, inom forskning, kustbevakning, miljö, som veterinär, läkemedelsindustri, på bibliotek, som psykolog, yogainstruktör, fiskare, apotekare, skeppare. Detta är en väg som är oberoende av vad du jobbar med, eller har för religiösa tillhörighet. Inom shamanismen dyrkas inga gudar, ingen tillbes. Allt handlar om att komma i harmoni med sig själv och det som finns runt om. Inget större eller mindre än dig och allting ihop. Allt handlar om harmoni och närvaro

Betalning Du kan betala med kort Swish eller Klarna. Jag är momsregistrerad.

Share this Page